Novi showroom dizajnerice Marije Kulušić izgleda fantastično – kao i sve ostalo što ona radi! Marija je poznata po svom održivom pristupu modi, unikatnim i ručno bojanim materijalima, te pričanju priče kroz odjeću. Upravo je to prenijela u ovaj novi prostor, svoj showroom u Zagrebu.

Kreativna kakva jest- na Marketplace-u je pronašla neke od najzanimljivijih komada namještaja i dala im potpuno novi život – ne mijenjajući previše njihov originalni izgled, pri tom uvijek ima priču o tome kako ih je pronašla.

Marija ima poseban talent istaknuti ljepotu nečega naizgled običnog i korištenog, zna stvari staviti u kontekst i dati im vrijednost.

Najbolja je i najgora družica na Hreliću- dio mene želi da zajedno idemo u potragu za blagom, ali bojim se da će prije mene vidjeti neku skrivenu ljepotu u “smeću”! 🙂 Kada se taj lov desi- slijedi update!

Naprimjer- ovaj drveni stup s granom na sebi – predivan dodatak interijeru, a dođe vam da se zapitate tko ga je prethodno imao u svom stanu i zašto izgleda kao da je rađen po narudžbi za Marijin showroom!

Ručno bojan materijal, kao Marijin zaštitni znak, proteže se interijerom. Tu su i taburei koje je sama izradila, a kako voli kiparstvo i umjetnost – u showroomu nalazimo i neke njezine radove s kojima se ne hvali – ali trebala bi! 

Cijeli prostor odiše jednostavnošću i elegancijom, a svako malo nalazimo teksturu koju Marija sa svoje odjeće prenosi na svijet oko sebe.. and I love it!

Otkrijte Marijin dizajn i filozofiju brenda na www.marijakulusic.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top